leftscoller
img

Profil tøj med logo

Hvad?:  Se online katalog

Pris:  Find ønsket varenummer

Tilbud:  Send os dit logo materiale

Levering:  Vi leverer varen som aftalt

img

Arbejdstøj

Hvad?:  Du kontakter os med ønske

Pris:  Du angiver max pris

Tilbud:  Vi sender dig tilbud

Levering:  Vi leverer varen som aftalt

img

Fleece Trøjer

Hvad?:  Du kontakter os med ønske

Pris:  Du angiver max pris

Tilbud:  Vi sender dig tilbud

Levering:  Vi leverer varen som aftalt

buttonbutton
rightscroller

Indkøbscentralen:

Er en virksomhed der udspringer af Juul & Svane ApS som siden 2004 har hjulpet virksomheder med at profilere sig selv. Vi har ligesom mange andre virksomheder et kæmpe udvalg af forskellige reklame artikler, gaver, give-aways og kampagne-relaterede artikler. Men vi vil finde det rigtige til jeres virksomhed.

Aktiv dialog:

Vi vil hellere indgå i en aktiv dialog med jeres virksomhed om at finde det helt igtige – og vi tillader os også at være uenige med jeres valg såfremt vi mener I er bedre tjent med en anden løsning. Desuden har vi arbejdet med mange firmaer og kan derfor anvende ”BEST PRACTICE” indenfor en række områder som kampagner, sundhed, reklamergaver etc.

Løsninger:

Vi hjælper til med at skabe løsninger indenfor: Kampagner, Reklameartikler, Sund virksomhed Vi ser på hvem jeres virksomheds målgruppe er – og i mange tilfælde taler vi både med sælgere Og marketing afdeling for at få det bedste resultat.

Outsourcing af indkøb:

Vi tror på at kan hjælpe jer med Outsourcing af jeres indkøb – i princippet uanset om det handler om en kugle-pen med logo eller om I ønsker en ny bil-park. Vi vil tilbyde at forhandle løsninger til Jer – og vi vil garantere at vi altid kan være indst 5% billigere end det bedste tilbud I har fået.Online kataloger: Ønsker du inspiration – ja så er vores online kataloger måske en løsning – men lad dig Ikke begrænse – ser du ikke det du ønsker – så spørg os – vi finder det du søger!