Hvor kommer vi fra:

Indkøbscentralen er envirksomhed som udspringer af virksomheden Juul & Svane ApS. Juul & Svane ApS har siden 2004 hjulpet adskillige virksomheder med at få focus på sundheden.

Igennem tiden har vi fået flere og flere opgaver der handler om indkøb generelt. Indkøb er i mange virksomheder en disciplin som der er alt for lidt focus på. Langt de fleste virksomheder prøver at "Omsætte" sig ud af problemerne.

Det betyder at sælgerne ofte er heltene som bliver rigt belønnet. Indkøb derimod og omkostningsbesparelser ses ofte overladt til økonomiafdelingen eller andet administrativt personale.

I nedgangstider og tider med recession er det vigtigt at focusere på de steder der kan spares således at man står bedre rustet i en konkurrence situation med vigende marginer.

 

Kontakt information:

Indkøbscentralen ApS

Grønnevej 12

DK-2830  Virum

Tel: +45 3536 6000

Mail: info@juul-svane.com

Andre virksomheder og produkter i Indkøbscentralen:

http://www.juul-svane.com

Juul & Svane ApS leverer sunde drikkedunke til Kommuner, Vandværker, store virksomheder, skoler, klubber etc.

Juul & Svane har ligeledes salg af kølere og drikkevandsanlæg til offentlige og private institutioner.

http://www.bactiren.com

Bactiren er en produktserie med Madras-rens, Lugtfjerner og Multirengøring som gør rent ved hjælp af enzymer og er fuldstændig uskadeligt overfor mennesker – det er så uskadeligt at man kan drikke produktet (smager dog overordentlig dårligt og kan ikke anbefales).

http://www.drikkedunksautomat.dk

Drikkedunksautomaten er en automat hvor man kan trække en tom drikkedunk og fylde den direkte fra automaten der er forbundet til vandforsyningen og leverer is-koldt vand. Opstillet i Kommuner, Svømmehaller og Skoler.